Pelibitti

Avainsana: dos

Alla listataan kaikki Pelibitin avainsanaan dos liittyvä sisältö.

Ski Jump International 3

Ski Jump International 3 (SJ3) on jotakuinkin realistinen mäkihyppypeli. Se on suunniteltu PC-alustalle. Aikaisemmin se oli sharewarea, nykyisin se on saatavilla freewarena. Tällä sivulla shareware-versio on 3.1.1, ja tuoreempi versio 3.1.3 on freewarea. Uusimman version mukana tulee DOSBox-emulaattori, jolla pelin voi startata helposti Windowsissa.

Liero

Tämä vuonna 1998 DOS-alustalle ilmestynyt Liero-peli on varmaan monelle nykypäivän kolmekymppiselle pelaajalle tuttu muisto nuoruudesta. Nopeatempoinen luolaseikkailu toimii parhaimmillaan kun ruudulla on samanaikaisesti useita ihmisten ohjaamia pelihahmoja. Pelin valmistajat tunnetaan Metsäneläimet-tiiminä.

Virtua Potti

Raha-automaattiyhdistyksen klassista rahapeliä muistuttava, tai imitoiva, Virtua Potti on hedelmäpeli. Siinä voi lukita tietyt hedelmät rullalle. Toimii Windowsilla, mutta tämä peli, joka ilmestyi vuonna 1996, on tehty alun alkaen DOS-alustalle. Freewarea. Luomuksen takana on Jarno Elonen.

Assault Trooper

Kevyt freeware-peli on Juha Kauppisen vuonna 1996 julkaisema. Assault Trooperissa pelaajan tehtävä on sabotoida vastapuolen tehtaita, tuhota öljyvarastot ja tehdä muuta sellaista riesaa. Toimii Windowsilla ja DOS-ympäristössä. Peli sisältää rataeditorin.

Down By The Laituri

Vuonna 1997 ilmestynyt Skitso Productionsin simulaatiopeli Down By The Laituri sysää pelaajan festivaaliorganisaation johtajaksi. Pelaajan on hankittava esiintyjiä Down By The Laituriin, ja maanittelemaan yleisöä saapumaan paikalle.