Pelibitti

Testaus, ylläpito

AutoHotkey

AutoHotkey on sellainen skriptikieli Windowsille, joka on tarkoitettu tietokoneen jokapäiväisten rutiinihommien automatisointiin. AutoHotkey on ilmainen ja avointa lähdekoodia.

PureText

PureText auttaa poistamaan leikepöydälle kopioidusta tekstistä kaiken muotoilun niin, että liitettävä teksti on pelkkää paljasta, muotoilematonta tekstiä.

Total Commander

Perinteinen shareware-malliin perustuva Total Commander on Windowsin eri versioille saatavilla oleva tiedostojenhallintaohjelma. Se muistuttaa Windowsin sisäänrakennettua Windows Exploreria, mutta on monipuolisempi.

Avast

Avast on ilmainen virustorjuntaohjelma koti- ja yrityskäyttöön. Siitä on saatavilla ilmainen versio. Ohjelma toimii PC:llä, Macilla, Androidilla, sekä iPhonella ja iPadilla.

CCleaner

Maailman suosituimmaksi PC-laitteiden ”puhdistajaksi” itseään kutsuva CCleaner on tällä hetkellä saatavilla kolmena eri versiona, joista ilmaisversio sisältää vain perustoiminnallisuudet. Kaksi miljoonaa latauskertaa saanut CCleaner nopeuttaa käyttöjärjestelmää esimerkiksi keräämällä siitä pois vanhoja tarpeettomia tiedostoja ja muuttamalla sen asetuksia.

HeidiSQL

Kevyt HeidiSQL-ohjelma tukee useita tietokantamuotoja; MySQL:ää, Microsoft SQL:ää ja PostgreSQL:ää. Ohjelma toimii vain Microsoft Windowsissa — sen versioissa 10, 8, 7, Vista ja XP.

SpeedFan

SpeedFan valvoo tietokoneen komponenttien lähettämiä volttilukemia, lämpötiloja, tuulettimen pyörimisnopeuksia, ja se pystyy myös tulkitsemaan myös S.M.A.R.T.tietoja ja kiintolevyjen lämpötiloja. Ohjelma toimii Windowsilla.