Pelibitti

Avainsana: linux

Alla listataan kaikki Pelibitin avainsanaan linux liittyvä sisältö.

Simutrans

Simutrans on kaunis, nostalginen rakennuspeli. Se on vuonna 2004 ilmestynyt simulaatio, jossa pelaajan tehtävä on toimia kuljetusyrityksen johtotehtävissä. Yritys kuljettaa muun muassa bussein, rekoin, laivoin, lentokonein ja junin. Kuljetettavaa materiaalia on monenmoista.

Tapan Kaikki 4: Bloodshed

Vuonna 2004 julkaistu Error Free Productionsin juoneton räiskintäpeli Tapan Kaikki 4 toimii Windowsilla sekä Linuxilla. Kyseessä on freeware-lisenssillä julkaistu peli. Sen mukana tulee kenttäeditori. On syytä huomioida, että pelin ZIP-pakattu tiedostokoko on keskimääräistä suurempi (43 megatavua).

Wings 2

Wings 2 on vuonna 2006 julkaistu, Miika Virpiojan tekemä, addiktoiva luolalentelypeli, jossa myös ammuskellaan toista pelaajaa vastaan. Se toimii Linuxilla ja Windowsilla. Pelissä on edeltäjäänsä nähden päivitetyt grafiikat ja taustamusiikki.

BlockoFighter

Peliä pelataan kahden pelaajan toimesta niin, että molemmat rämppäävät omaa puoltaan näppäimistöstä. Näppäimet liikuttavat ruudulla olevia Lego-ukkoja muistuttavia hahmoja. Hahmot taistelevat toisiaan vastaan Lego-palikoita muistuttavassa maailmassa. Tämä vuonna 2002 ilmestynyt freeware-peli toimii Windowsin lisäksi Linuxissa.