Pelibitti

Tiedostot

uTorrent

Vertaisverkoissa olevien tiedostojen lataamiseen ja jakamiseen erikoistunut uTorrent (μTorrent) on saatavilla tietokoneille ja mobiililaitteille. Siitä on useita eri versioita, mukaan lukien ilmainen vaihtoehto. Ilmaisversio sisältää mainoksia.

WinRAR

Tiedoston pakkaus- ja purkuohjelma WinRAR, joka pystyy myös salaamaan tiedostoja, on saatavilla yli 50 kielellä — myös suomeksi. Ohjelma on saatavilla nimensä mukaisesti Windowsille, joskin siitä on oma versionsa myös myös Mac OS X:ää, Linuxia, FreeBSD:ää sekä Androidia varten. WinRAR tukee useita tiedostojen pakkausmuotoja: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, […]

Atom

Atom on erityisesti ohjelmointiin suunnattu tekstieditori. Se sisältää useille ohjelmointikielille syntaksikorostuksen, autotäydennyksen ja sen voi yhdistää Git-ohjelmaan sekä GitHub-palveluun. Atom toimii useilla käyttöjärjestelmillä; OS X:llä, Windowsilla ja Linuxilla.

HeidiSQL

Kevyt HeidiSQL-ohjelma tukee useita tietokantamuotoja; MySQL:ää, Microsoft SQL:ää ja PostgreSQL:ää. Ohjelma toimii vain Microsoft Windowsissa — sen versioissa 10, 8, 7, Vista ja XP.

WinSCP

Ilmainen yhteysohjelma Windowsille tukee FTP:tä, FTPS:ää, SFTP:tä, WebDAV:ia ja S3-protokollaa. Ohjelmaa on ladattu yli 113 miljoonaa kertaa. WinSCP on saatavilla myös suomeksi.

7-Zip

Ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelma 7-Zip on tiedostojen pakkausohjelma. Se tukee useita tiedostomuotoja. Ohjelma on käännetty 87 kielelle. Saatavilla useille käyttöjärjestelmille, ensisijaisesti Windowsille.